Wie zijn wij?

Wij zijn Melissa Smit en Marianne Kock en we zijn de oprichters van stichting MoMs.

Melissa: ‘Ik was zelf een alleenstaande tienermoeder en voelde me regelmatig eenzaam en onbegrepen. Ik had zeker in de eerste jaren behoefte aan contact met iemand die er echt voor mij was. Al was het alleen voor een kopje koffie of iemand waar ik mijn verhaal of vragen bij kwijt kon.’

Marianne: ‘Ik herken dit beeld ook, ondanks dat mijn situatie anders was. Ik heb al een oudere tweeling in de pubertijd maar herinner me goed hoe pittig de eerste jaren waren. Er verandert zo veel tegelijk en je voelt je regelmatig onzeker. Nu ik zelf meer ervaring heb, zou ik het leuk vinden om jonge moeders hiermee te helpen.’

Schrijf je in als buddy

Ben jij een ervaren moeder, heb je zin en tijd om jonge moeders te ondersteunen? Schrijf je dan in als buddy! Wij nemen snel contact met je op, om je aan een jonge moeder te koppelen.
Meld je aan >